Prípravky ActiMaris sú švajčiarske, 100% prírodné produkty, ktoré sa s veľkým úspechom používajú k urýchleniu hojenia akútnych i chronických rán a zápalov. Čistia rany a tkanivá od hnisu a povlaku, rýchlo znižujú zápal, opuch, eliminujú široké spektrum mikróbov. Sú určené na pokožku i sliznice dutiny ústnej, nosovej i genitálií. ActiMaris je, vďaka svojmu zloženiu, vhodný aj pre citlivú pokožku, pre deti, dojčatá, dojčiace matky či alergikov.

ActiMaris obsahuje aktívny, vysoko energetický kyslík, morskú soľ s vysokým obsahom minerálnych látok a ionizovanú zásaditú vodu.

Roztoky sa používajú na výplachy, obklady alebo oplachy rán a zápalov, ktoré pomáhajú hojiť šetrne, rýchlo a veľmi efektívne. 

 

ActiMaris preukázateľne ničí najširšie množstvo mikróbov – baktérie, vírusy, plesne, kvasinky, spóry!

V septembri 2017 Štátny zdravotný ústav ČR v Prahe testoval účinnosť všetkých prípravkov ActiMaris. Cieľom bolo stanoviť rýchlosť a stupeň účinnosti proti škodlivým mikróbom (baktériám, vírusom, plesniam, kvasinkám a spóram).

Testovanie vykonávalo Centrum epidemiológie a mikrobiológie, Národné referenčné laboratórium pre dezinfekciu a sterilizáciu (SZÚ) podľa prísnych aktuálnych Európskych noriem a smerníc.

Výsledky potvrdili vysokú rýchlosť a účinnosť prípravkov ActiMaris pri eliminácii škodlivých mikróbov.

ActiMaris dokáže rýchlo (do niekoľko minút) zničiť aj veľmi odolné baktérie (Staphylococcus aureus, E.coli, Pseudomonas aeruginosa, atď.), vírusy, plesne, kvasinky a dokonca aj spóry.

Zdroj: Testovanie účinnosti prípravkov ActiMaris. Štátny zdravotný ústav ČR. Laboratórium Centra epidemiológie a mikrobiológie. Národné referenčné laboratórium pre dezinfekciu a sterilizáciu, Praha 2017

 

Výsledky testovania prípravkov ActiMaris na ich bezpečnosť a znášanlivosť – odkaz tu.

13 rád a tipov, ako hojiť rany a zápaly.

12 rád a tipov, ako hojiť rany a zápaly.