Vyberte stranu

Recenzie prípravkov ActiMaris

  • Vaclav Krajnik ActiMaris Forte roztok 1000 ml - na hojenie rán a zápalov

    Som strašne rád, že ste umožnili nákup vody forte vo väčšom objeme ako 300 ml. Pre nás, čo trpíme chronickými a zle sa hojacimi ranami, je toto naozaj obrovská pomoc. Ďakujem.

    07.09.2022
  • Alena Ch. Súprava na zápaly pošvy s irigátorom

    Súpravu som kúpila na akútny zápal. Cítila som rýchlu úľavu. Problémy ustúpili za pár dní.

    06.09.2022
  • ragica ActiMaris Forte roztok 300 ml - na hojenie rán a zápalov

    Actimaris prípravky su jedinečné a veĺmi účinne.

    25.08.2022
  • ragica ActiMaris OROPHARYNX Sprej 50 ml - na zápaly a infekcie

    Veĺmi účinný pri zápaloch ďasien. Som maximálne spokojná.

    25.08.2022
  • Zuzana ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Používam gél hlavne na herpes. Rýchlo zmizne, niekedy sa ani nerozvinie pri včasnej aplikácii.

    20.06.2022
  • Eva ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    Objednala Actimaris Rortok plus gel pre manžela na dekubit, rana sa krásne hoji, je menšia a použivame asi tri tyždne. Určite doporučujem, všetkým tým ktorí ešte nevyskušali Actimaris Roztok+Gel. Doporučujem a chcem, aby všetci vedeli že existuje riešenie na dekubit, len to neviem a nechapem prečo to neporadia lekari.

    15.06.2022
  • Jaroslav Houška ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    Na môj problém s boľavými miestami na hlave vo vlasoch, ktoré mám od roku 2015 nezaberala žiadna liečba odporúčaná kožným lekárom. Produkty, ktoré som používal teraz, ActiMaris forte v kombinácii s ActiMaris gélom ma počas ôsmidennej liečby takmer těchto rán zbavili. Produkty vrelo odporúčam, sú naozaj veľmi účinné. Jaroslav Huška

    10.06.2022
  • Ludmila F. ActiMaris sada na zápaly a rany nosa

    SOM S VAŠIMI PRODUKTMI VEĽMI SPOKOJNÁ, POUŽÍVAM JE UŽ DLHŠIU DOBU A ODPORÚČAJI ICH ZNÁMIM

    08.06.2022
  • Marie ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Gél používam na akútne aj chronické rany, vždy s vynikajúcim výsledkom, dobre hojí a bez jazvy

    04.06.2022
  • Bohumila ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    O tomto produkte mi povedala lekárnica, keď už som si nevedela rady so zle sa hojacim vredom predkolenia. Po prvom nanesení ActiMaris gélu sa po dlhých 4 mesiacoch začal vred predkolenia hojiť. Gél je super, môžem len odporučiť.

    30.05.2022
  • Lucia Malinová ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - na rýchle hojenie

    Veľké balenie som si obľúbila, baví ma, že má široké využitie. Začala som používať na akné, ale teraz už tým aj vyplachujem ústa po čistení zubov, kloktám keď ma bolí v krku a priateľ to používa po holení. Nerobia sa mu potom pupienky. Určite odporúčam, sme spokojní :).

    21.05.2022
  • Martin V. ActiMaris sada na zápaly a rany nosa a hrdla

    Táto sada nás s rodinou dala skvele do poriadku (angína, čapy na madliach). Pomohla aj s alergickou nádchou. Všetkým vrelo odporúčame :)

    18.05.2022
  • Peter B. ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml + Rhino Horn Kanvička na výplach nosa

    Toto väčšie balenie je ideálne pre tých, ktorí sa neustále trpia alergickou nádchou alebo prechladnutím. Skvele vás to zase postaví na nohy. Začal som roztok aj prevetívne kloktať a zbavil som sa tak nepríjemného zápachu z úst.

    13.05.2022
  • Lenka S. ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    Tieto 2 produkty mám už tretíkrát a som veľmi spokojná s hojením…Naozaj odporúčam na pooperačnú starostlivosť…..

    30.04.2022
  • Peter Janosek ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - na rýchle hojenie

    Odporúčam. Používam na všetko možné, hlavne na zápaly nosa a bolesť v krku.

    20.04.2022
  • Bohumila Láníková 2x ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    Dobrý den,
    děkuji Vám za skvělé akční nabídky ActiMarisu.
    Díky ActiMarisu jsem manželovi vyhojila otevřenou nohu a bércový vřed.
    Dva roky jsme nohu ošetřovali a vázali, několikrát skončil v nemocnici na antibiotikách,
    a až díky vašim přípravkům se manželova noha zahojila a již rok je vše v pořádku.
    Od té doby mám sice doma v lékárničce nachystanou mast i roztok ActiMaris,
    ale není třeba ho používat.
    Ještě jednou veliké díky.
    S pozdravem
    Bohumila Láníková

    20.04.2022
  • Marek Nemý 2x ActiMaris Gél na hojenie rán

    Mám veľkú spotrebu ActiMaris Gelu, takže oceňujem toto výhodné balenie.

    10.04.2022
  • Martin Fikar ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Je dobry používam ho na jazvu

    04.04.2022
  • Ľudmila Morongová ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    Väčšinou beriem dva tieto balíčky. Jeden pre mňa a jeden pre moju mamičku. S vašimi prípravkami veľká spokojnosť.

    02.04.2022
  • Petra Hocková ActiMaris Forte roztok 300 ml - na hojenie rán a zápalov

    Už po prvom dni u syna bolo vidieť zmenšenie akné. Cez víkend sa to na jednej tvári skoro celé zatiahlo a na druhej sa znížilo začervenanie. Je fakt, že si to dával na tvár aj niekoľkokrát denne, pretože v nedeľu mal akciu s kamarátmi. Zatiaľ jediné, čo mu veľmi rýchlo a dobre zabralo na akné.

    29.03.2022
  • Lenka M. 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 1000 ml

    Výhodné balenie, ktoré mi nejakú dobu vydrží :-) Vďaka za neho

    28.02.2022
  • Vera ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Na pásový opar zafungoval skvele.

    05.02.2022
  • Klára ActiMaris Sensitiv 300 ml - na rany a zápaly

    Kúpené na päťmesačné bábätko na ekzém na paži, po troch dňoch už je vidieť zlepšenie. Odporúčame.

    02.02.2022
  • Alena ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Považujem ho v súčasnej dobe za najlepší produkt na trhu. Vyliečila som mamičke bercové vredy. Ďalej na všetko v dutine ústnej od aftu až po zápaly. Rýchle hojenie, úľava od bolesti.

    28.01.2022
  • Alice 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    ActiMaris gél a roztok Sensitiv mne výrazne pomáha v liečbe a hojení vredov predkolenia. Rana je po týchto prípravkoch vyčistená, opuch je menší a rana nezapácha. Dokonca sa mi rana zmenšuje a dochádza k tvorbe nového tkaniva.

    27.01.2022
  • Zdenka Rotterová 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 1000 ml

    Roky sa liečim s vredmi predkolenia, nič mi nepomáhalo a rana bola povlečená hnisom. Na internete som asi pred 3 rokmi objavila produkty firmy AciMaris, rozhodla som sa ich vyskúšať a bola som nadšená, že po dlhej dobe mne opäť niečo pomáha v liečbe predkolenia.

    22.01.2022
  • Tereza S. ActiMaris Sensitiv roztok 300 ml + Rhino Horn Kanvička na výplach nosa

    Kúpila som nám sadu pre deti. S aplikáciou nemajú žiadny problém. Zase chodia zdravé do škôlky a školy, som spokojná

    21.01.2022
  • Marie ActiMaris Forte roztok 300 ml - na hojenie rán a zápalov

    Objednala som si šampón na vlasy av balíčku som mala aj tester ActiMars gél. Tak som si prečítala k čomu je ActiMars gél dobrý a na čo sa používa, dozvedela som sa že je aj na akné. Od 15 rokov trpím na akné a zle sa mi hojí tak som gél vyskúšala a hneď som bola spokojná pleť sa mi napla a hneď zmizli červené pupienky. Už ho používam 3 mesiace lebo som moju pleť mala v hroznom stave a vďaka AktiMars gélu sa znova dáva dohromady. Určite odporúčam na akné.

    20.01.2022
  • Hana 2x ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    S produktmi ActiMaris som veľmi spokojná. S Actimaris hojím rany na svojej nohe. Vďaka ActiMaris mi tkanivo dorastá a pri dotyku ma nebolí. Pred použitím prípravku som mala veľké bolesti. Ďakujem za Actimaris.

    18.01.2022
  • Simona Biela 2x ActiMaris Forte roztok 300 ml - na rýchle hojenie

    Po prvej skúsenosti s ActiMaris Forte som pri druhom nákupe využila tento balíček. Oceňujem zľavu a aspoň mi roztok dlhšie vydrží.

    15.01.2022
  • Mária Flaksová 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 1000 ml

    Som veľmi spokojná používam dlho skvelé výrobky. ActiMaris pomáha k výplachom ústnej dutiny a liečbe prípadných otlakov a oparov atď.

    17.12.2021
  • Viera Frantlová ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    Chcem sa podeliť o vynikajúcu skúsenosť s hojením rozsiahlych bercových defektov u 76 ročnej mamičky (ischémia v teréne chronickej žilovej lymfatickej insuficiencie u diabetičky). Situácia bola veľmi vážna, reálne hrozila amputácia. Kombinovali sme na odporúčanie cievneho chirurga Actimaris roztok (aj gél) a krytie Suprasorb A+Ag. Najskôr som Actimarisom nasiakla krytie a čakala pol hodiny, potom som uvoľnené krytie zložila a rany sme jemne osprchovali vlažnou vodou. Potom som na sterilné štvorce naliala Actimaris a predkolenia zabalila, zábal nechala pôsobiť 30-40 minút, niekedy som Actimaris roztok počas tejto doby na štvorce dopĺňala.
    Po zložení obkladu s Actimarisom už prišiel na rad Suprasorb A+Ag (štvorce vzhľadu sklenej vaty), ktorý som niekedy v mieste kontaktu s ranou doplnila Actimaris gélom. Potom absorpčné krytie a bandáže nízkoťažnými obväzmi (okrem preväzu boli nohy stále bandážované).
    Niekoľko mesiacov k nám dochádzala aj sestra domácej starostlivosti, ktorá po zložení obkladu rany odborne očistila, to bola tiež zásadná pomoc.
    Rany sa úplne zahojili za 7 mesiacov (predtým bolo zhoršovanie trvajúce 5 mesiacov, nestíšiteľné bolesti, obrovská sekrécia z rán…). Počas liečby boli opakovane indikované antibiotiká celkovo a dávala som mamičke aj množstvo potravinových doplnkov, ale rolu Actimarisu s tým Suprasorbom považujem za úplne kľúčovú. Kto máte možnosť preväzom venovať toľko času, môžem len odporučiť.

    16.12.2021
  • Jana ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - na rýchle hojenie

    Spokojnosť na výbornú, Actimaris úžasne funguje. Pomohol na zahojenie dekubitu IV. stupňa.

    06.12.2021
  • Zatkova ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - na zápaly a infekcie

    Dobrý deň, musím vám veľmi a veľmi poďakovať. Taký zázrak ako sú vaše kvapky do nosa som nikdy nemala možnosť vyskúšať. Nádcha sa mi objavila v sobotu, časté kýchanie a z nosa mi tiekla skoro čistá voda. V nedeľu som si spomenula na vaše kvapky a skoro okamžite som mala po nádche. Celú noc som sa vyspala, kýchanie ustalo, nos priechodný ihneď a na dlhé hodiny … Maximálne odporúčam a spievam na váš výrobok ódy kadiaľ chodím. Veľmi za neho ďakujem, pomáha mi rýchlo zvládať otravnú nádchu.

    29.11.2021
  • Iva Novakova ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    Účinný, reklama neklame. Oceníte pri dlhodobom ošetrovaní defektov ako sú predkolenia v čistiacej fáze. Nevzniká alergická reakcia, nevzniká biofilm, baktérie skrátka držia pod kontrolou.

    30.08.2021
  • Viola ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Masť som použila na zranenie v ústach a skutočne veľmi urýchlila hojenie. Veľmi ma to prekvapilo a potešilo.

    30.08.2021
  • Radka Krúpová 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    Výrobok naozaj funguje tak, ako je popísané,. Hojenie sa značne urýchli.

    28.08.2021
  • Mirek ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Mastička ActiMaris vďaka aktívnemu kyslíku slúži na podporu hojenia rôznych odrenín, akné, kožných neduhov, sliznice atď. Ja som ju použil na odporúčanie lekárne na vredy predkolenia, ktoré to pomerne dobre lieči. Takže som s ňou spokojný a odporúčam ostatným.

    24.08.2021
  • Eva Soukupová 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 1000 ml

    Naozaj zaberá na akné

    24.08.2021
  • Hana N. ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    Tento produkt som si zakúpila už niekoľkokrát a som s ním veľmi spokojná. Prvýkrát som si produkt zakúpila pretože som hľadala niečo čo mi pomôže zahojiť ďasná po veľkom zákroku a bola som veľmi milo prekvapená účinkom. Ďalej ho používam na dezinfekciu pri drobných zraneniach a vždy sa všetko lepšie hojí. Za mňa úplná spokojnosť.

    21.08.2021
  • Katarina ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - na rýchle hojenie

    pomáha mi pri mojich problémoch s boľavými ďasnami, odporúčam

    12.08.2021
  • Eva ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    Actimaris gél a sensitiv roztok je naozaj taký účinný, ako bol opísaný, u nás vyskúšaný, manželovi pomohol na hnisavý prst na nohe, vnučke na akné, ja som sa popálila a ešte aj náš psík mal úraz a pomohlo pri hojení rán. Jedným slovom úžasné. Odporúčam.

    10.08.2021
  • Martin ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Na pásový opar funguje skvele, začervenanie a vyrážky rýchlo zmizli.

    05.08.2021
  • Eva ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Synovi sa stále robí akné, už vyskúšal plno krémov i mastí od lekára, ktoré až tak veľmi nepomáhali Tento gél prvýkrát naozaj najrýchlejšie zaberá a navyše je rýdzo prírodný.

    05.08.2021
  • Renata ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - na zápaly a infekcie

    nespôsobuje zavislosť, funguje skvele

    04.08.2021
  • Petra Dokoupilová, Plzeň ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Ráno jsem měla opar přes celý horní ret spojený s velkým otokem rtu. Jeden den jsem začala ActiMaris používat, druhý den jsem měla na místě oparu velký strup a otok ustoupil, třetí den malý stroupek a čtvrtý den jsem doléčila. Zázrak!!!!!

    03.08.2021
  • Katerina B. ActiMaris Sensitiv 300 ml - na rany a zápaly

    Odporúčané lekármi a používané v nemocniciach, poranenia sa príjemným spôsobom dajú očistiť, prípadne ďalej ošetriť ActiMaris gélom.

    30.07.2021
  • Jana B. ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - na rýchle hojenie

    upokojil vyrážku na tvári, používam tiež na výplachy ústnej dutiny – afty alebo na opary

    30.07.2021
  • Maca ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    Manžel mal na nohe vred,ktorý sa mu robí každoročne v lete dlhodobo sa mu to hojí 2mes.často musel dávať kortikoidové maste alebo končil na chirurgii s vyrezaním kedže sa mu to urobil aj toho roku v auguste prepadalo ho zúfalstvo, že čo stým atď..googlila som na nete a našla som actimaris objednala som natierala 2x denne a napodiv vred sa hojil uplne inak ako predtým obelel zacal sa šúpať a pod tým nove tkanivo za 2tyždne krásne vyhojilo…doporučujem velmi nám pomohol beriem i ďaľší do zásoby.

    29.07.2021
  • Ivana C. ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - na zápaly a infekcie

    uvplňuje dýchacie cesty, prírodný produkt

    26.07.2021
  • Lukáš Chromý ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - na zápaly a infekcie

    Výborný pomocník pri problémoch s nádchou. Odporúčam.

    22.07.2021
  • Libor Jakša ActiMaris OROPHARYNX Sprej 50 ml - na zápaly a infekcie

    S prípravkami ActiMaris mám dlhodobú skúsenosť. OROPHARYNX sprej ocením hlavne pri bolestiach v krku. Aplikácia je jednoduchá a prípravok je účinný.

    22.07.2021
  • Akrabka ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    S roztokom som maximálne spokojná. Liečim tým u nás doma aktuálne veľa neduhov. Syn má detské acné a bez roztoku sa mu okamžite zapáli. Roztok udržuje jeho tváre bez mokvavých rán a zbavuje ho čiernych bodiek. V kombinácii s gélom sa nám darí acné redukovať. Roztok ale používam aj na zadnú nádchu – zaberá veľmi rýchlo, predtým som vyskúšala niekoľko produktov – neúspešne. Actimaris zabral počas jediného dňa a syn sa konečne vyspal a ja s ním. Dcéram roztokom dezinfikujem drobné ranky a odreniny. Tento produkt by som všetkým vrelo odporúčala!

    22.07.2021
  • Irena 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    Skvelý produkt !! Odporučila mi ho kamarátka s manželom, obaja pracujú v nemocnici na odd. JIS a hovorili, že Actimaris produkty hojne na oddelení využívajú a pejú na ne len chválu .. Ja mám osobne vyskúšaný iba gél a poradí si úplne so všetkým – afty, opary, zápaly, otvorené rany, ekzémy, akné .. používam stále a na všetko, naozaj super vec !!! a navyše 100% prírodný bez zbytočnej chémie.

    22.07.2021
  • Katarína Slobodová 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 1000 ml

    Kúpili sme si so sestrou veľké balenie a gél na problematickú pleť. Pupienky sme vyriešili a teraz používame roztok ako pleťovú vodu na dočistenie. Sme moc spokojné, pretože sa naše problémy s pleťou veľmi zmenšili.Gél sa nám osvedčil na drobné poranenia a popáleniny.

    22.07.2021
  • Naďa Tomanová 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 1000 ml

    Dobrý deň, v prvom rade by som sa vám chcela veľmi poďakovať za produkt ActiMaris gél. Starám sa rok a pol o ležiacu mamičku.Bohužiaľ, aj keď som polohovala, tak sa vyskytli preležaniny – na päte a nad kostrčou. Vyskúšala som snáď všetky dostupné prostriedky z lekárne, skúsila aj “babské rady”. Hľadala som náhodne na internete a objavila vaše stránky. Produkt som vyskúšala a bolo to niečo úžasného.Mamička sa nesťažovala na bolesť, rana nemokvala a nezapáchala.Každopádne, aj keď je cena gélu dosť vysoká, účinok je pozitívny a budem kupovať naďalej.
    S pozdravom
    Tomanová

    22.07.2021
  • Ľudmila Krátká ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    Odporúčam, používam na ošetrenie rany predkolenia a na obklady

    20.07.2021
  • Věra Spěváková, Vrané nad Vltavou ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    ActiMaris gel jsem použila na léčbu pásového oparu na krku. Pomohl až neuvěřitelně. Asi po týdnu používání vyrážka hned zmizela. Dnes už celkem zahojená postižená místa a bez jizev. Vypotřebovala jsem celou tubu, ale už jsem si objednala a obdržela nový gel i roztok.
    Určitě všem doporučuji mít v lékárně i na jiné kožní problémy a menší úrazy.

    14.07.2021
  • Milan Dvorak ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Po 6 rokoch s nehojacim sa bercovým vredom sa po aplikovaní prípravku konečne začal hojiť. Super

    13.07.2021
  • Eva ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Keďže som mala problémy so zápalom kurieho oka tak mi lekár aplikoval túto masť a odporučil aby som si ho kúpila a pokračovala s liečbou touto masťou. Po pár dňoch bola bolesť a zápal lepší a lepší. S touto masťou som veľmi spokojná a tak som neváhala a kúpila ďalšie. Veľmi dobré skúsenosti mám s liečbou pásového oparu na chrbte. Je to u mňa najlepšia hojaca masť.

    12.07.2021
  • Martin R. ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - na zápaly a infekcie

    rýchlo zahojil zápal v nose, celkovo rýchla úľava od dlhodobého zápalu, zlepšil priechodnosť

    05.07.2021
  • Radek V. ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Rýchlo hojenie rán, rýchle vstrebávanie. Pozor na ohýbanie tuby pri vytláčaní produktu, tuba môže prasknúť a produkt rýchlo vysychá

    24.06.2021
  • Bohumila D. ActiMaris OROPHARYNX Sprej 50 ml - na zápaly a infekcie

    Po prekonanej chorobe som mala vysušené sliznice, afty a popraskané kútiky úst, už po prvej aplikácii Actimarisu sa všetko začalo krásne hojiť. Tento výrobok môžem vrelo odporučiť.

    19.06.2021
  • Nikoleta ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - na zápaly a infekcie

    Nespôsobuje alergické reakcie, šetrný ale účinný

    16.06.2021
  • Romana ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    Pri učení na štátnice som začala mať problémy s acné. Na základe odporúčania bol ActiMaris Gél + Forte roztok prvou a najlepšou voľbou. Vrelo odporúčam.

    03.06.2021
  • Karel N. ActiMaris OROPHARYNX Sprej 50 ml - na zápaly a infekcie

    produkt my vyhovuje a funguje ako má musíte si len zvyknúť na jeho slanú chuť

    30.05.2021
  • Slavomir Maly ActiMaris NASAL Sprej 20 ml - na zápaly a infekcie

    Je účinný, nepáli a nedráždi nosovú sliznicu.

    30.05.2021
  • Barbora ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Po vytrhnutej osmičke a komplikovanom hojení, zápale. Po aplikácii gélu úľava do 3 dní som bola bez bolesti a bez liekov. za mňa super. Synovi na akné tiež super. Má hroznú pachuť.

    11.05.2021
  • Andrea ActiMaris Sensitiv 300 ml - na rany a zápaly

    Dobrý deň, len chcem napísať, že vaše výrobky používam na synov ekzém, konkrétne Sensitive roztok, nikde som sa v popise na vašich stránkach nedočítala nič o ekzéme. Len taký návrh pre vás na dopísanie do popisu, pretože je to úplne skvelý produkt, bol mi odporúčaný aj od kožnej doktorky vo FN Motol. Roztok nám pomohol od infekcie v ekzéme a krásne kožu upokojil. Syn mal extrémny ekzém prevažne v tvári. A odporúčam ho všetkým, kto má kožný problém.

    21.04.2021
  • Andrea Kašpaříková, Otnice ActiMaris Sensitiv 300 ml - na rany a zápaly

    Dobrý den, jsme s výrobky Actimaris velice spokojeni. Dcera mela akné a černé tečky téměř po 2 měsících je opravdu rapidní zlepšení. Opravdu všem doporučuji

    27.03.2021
  • Andrea Kašpaříková, Otnice ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Dobrý den, jsme s výrobky Actimaris velice spokojeni. Dcera mela akné a černé tečky téměř po 2 měsících je opravdu rapidní zlepšení. Opravdu všem doporučuji

    27.03.2021
  • Martina Malá 2x ActiMaris Gél + Sensitiv roztok 300 ml

    Kupujem pravidelne pre svoju dcéru, ktorá mala problémy s akné. Po vyskúšaní iných prípravkov sme nakoniec na odporúčanie vyskúšali prípravky ActiMaris a sme spokojní. Hlavne moja dcéra, ktorej sa pleť opravu zlepšila. Odporúčam!

    11.03.2021
  • Jitka Boháčová, Louny ActiMaris Sensitiv 300 ml - na rany a zápaly

    Nyní jsem po plastice obličeje a víček. Na otoky a jizvy v obličeji používám k obkladům roztok Sensitiv, poté na jizvy aplikuji Actimaris gel. Při opakovaných kontrolách byli všichni velice mile překvapeni, jak se vše dobře hojí.Otoky opadly již po několika dnech a nemám ani modřiny, což při této operaci je jen vyjímkou. Po odstranění stehů jsou jizvy krásně zahojené.

    23.02.2021
  • Jitka Boháčová, Louny ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Nyní jsem po plastice obličeje a víček. Na otoky a jizvy v obličeji používám k obkladům roztok Sensitiv, poté na jizvy aplikuji ActiMaris gel. Při opakovaných kontrolách byli všichni velice mile překvapeni, jak se vše dobře hojí. Otoky opadly již po několika dnech a nemám ani modřiny, což při této operaci je jen vyjímkou.Po odstranění stehů jsou jizvy krásně zahojené. Jen jsem se chtěla podělit o své dobré zkušenosti s ActiMarisem.

    23.02.2021
  • František Starý ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    gel mi nabídli v lékárně na pásový opar s tím, že ho využiju doma i na další problémy. Moc mi pomohl,bolest rychle ustoupila, stejně tak i svědění. hojení bylo mnohem rychlejší než v minulosti, kdy jsem použil jiné masti.Manželka si zahojila odřené lýtko a já na říznutí při broušení sekery, takže v lékárně měli pravdu,že se bude hodit.

    22.02.2021
  • Simona Berková ActiMaris Sensitiv 300 ml - na rany a zápaly

    Roztokem jsem kloktala,protože jsem měla v puse asi 5 aft,přestalo to bolet a za 3 dny to zmizelo. Doporučila mi to kamarádka,které se často dělají čepy na mandlích a toto jí pomáhá.

    20.02.2021
  • Petra B. ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    Prípravky ActiMaris sme začali používať na odporúčanie známeho. Dnes dokupujeme vždy, keď nám v lekárničke dôjdu.

    20.02.2021
  • Luděk Krátky ActiMaris Gél + Forte roztok 300 ml

    Používali sme na vredy predkolenia a pomohlo to. Môžem len odporučiť.

    20.01.2021
  • Helena ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Tento gél je síce drahší, ale za kvalitu je dobré si priplatiť. Má skvelé hojivé účinky, pôsobí rýchlo a je čisto na prírodnej báze. Som s ním veľmi spokojná.

    17.01.2021
  • Jozo Recenzie prípravkov ActiMaris

    Sú vhodné a pomáhajú vaše produkty na lupienku (psoriázu)?

    09.12.2020
    • Petra Cieslarová Recenzie prípravkov ActiMaris

      Dobrý deň, určite áno, odporúčame aplikovať ActiMaris sensitiv roztok formou obkladov, následne pokožku premazávajte ideálne olivovým olejom v kombinácii s neparfémovaným telovým mliekom zmiešaným v pomere 1 diel oleja a 2 diely mlieka. Prajem pekný deň,
      Petra Cieslarová
      ActiMaris

      18.12.2020
  • Mária S. ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Manžel mal na nohe vred, ktorý sa mu robí každoročne v lete a dlhodobo sa mu to hojí 2 mesiace. Často musel používať kortikoidové masti alebo končil na chirurgii s vyrezaním. Keď sa mu to urobilo v septemberi, prepadlo ho zúfalstvo, že čo s tým atď. …googlila som na internete a našla som actimaris. Objednala som, natierala som 2x denne a napodiv sa vred hojil úplne inak ako predtým. Zbelal, začal sa lúpať a pod tým nové tkanivo. Za 2 týždne sa to krásne vyhojilo … odporúčam veľmi nám pomohol. Berieme aj ďalšie do zásoby.

    22.10.2020
  • Oto ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Dobrý deň za mňa 100%. Bojoval som mesiac s vyrážkou na špičke nosa, nie a nie zahojiť. Framikoín atď. nič nepomohlo, ale tento zázrak za 4 dni bolo po probléme! Ďakujem.

    29.09.2020
  • Akrabka ActiMaris Sensitiv 300 ml - na rany a zápaly

    S roztokom som maximálne spokojná. Liečim tým u nás doma aktuálne veľa neduhov. Syn má detské acné a bez roztoku sa mu okamžite zapáli. Roztok udržuje jeho tváre bez mokvavých rán a zbavuje ho čiernych bodiek. V kombinácii s gélom sa nám darí acné redukovať. Roztok ale používam aj na zadnú nádchu – zaberá veľmi rýchlo, predtým som vyskúšala niekoľko produktov – neúspešne. Actimaris zabral počas jediného dňa a syn sa konečne vyspal a ja s ním. Dcéram roztokom dezinfikujem drobné ranky a odreniny. Tento produkt by som všetkým vrelo odporúčala!

    10.09.2020
  • Irena ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Skvelý produkt !! Odporučila mi ho kamarátka s manželom, obaja pracujú v nemocnici na odd. JIS a hovorili, že Actimaris produkty hojne na oddelení využívajú a pejú na ne len chválu .. Ja mám osobne vyskúšaný iba gél a poradí si úplne so všetkým – afty, opary, zápaly, otvorené rany, ekzémy, akné .. používam stále a na všetko, naozaj super vec !!! a navyše 100% prírodný bez zbytočnej chémie.

    24.08.2020
  • Zdeňka Pospíšilová Kölblová – Melčany ActiMaris Forte roztok 300 ml - na hojenie rán a zápalov

    Jeden den objednáno, druhý den doma!
    Dnes 4.den výplach úst a opravdu jsem velice milé překvapená. Po téměř ročním bolestivém zánětu dásní, cítím úlevu. Jsem IBD pacient a bohužel různé záněty v ústech a na kůži, k naší nemoci patří… Jsem ráda, že jsem si nyní našla 100% přírodního pomocníka, který mi s těmito nepříjemnými projevy pomůže a nebude zatěžovat tělo další chemií.

    24.08.2020
  • Zdeňka Pospíšilová Kölblová – Melčany 2x ActiMaris Forte roztok 300 ml - na rýchle hojenie

    Jeden den objednáno, druhý den doma?
    Dnes 4.den výplach úst a opravdu jsem velice milé překvapená. Po téměř ročním bolestivém zánětu dásní, cítím úlevu. Jsem IBD pacient a bohužel různé záněty v ústech a na kůži, k naší nemoci patří… Jsem ráda, že jsem si nyní našla 100% přírodního pomocníka, který mi s těmito nepříjemnými projevy pomůže a nebude zatěžovat tělo další chemií.

    24.08.2020
  • Katarina Bosmanová ActiMaris Forte roztok 300 ml - na hojenie rán a zápalov

    Jeden deň objednané, druhý deň doma👍
    Dnes 4.deň výplach úst a naozaj som veľmi mile prekvapená. Po takmer ročnom bolestivom zápale ďasien, cítim úľavu. Som IBD pacient a bohužiaľ rôzne zápaly v ústach a na koži, k našej chorobe patria… Som rada, že som si teraz našla 100% prírodného pomocníka, ktorý mi s týmito nepríjemnými prejavmi pomôže a nebude zaťažovať telo ďalšou chémiou.

    20.05.2020
  • Kateřina ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Gel používám především na akné. Na vřídky nanesu na noc gel a ráno je vždy zánět buď úplně pryč nebo min o dost zmírněný. Také používám na opary, kdy jsem fakt ráda, že něco funguje a nezničí mi to okolní kůži, jako třeba Zovirax.

    24.04.2020
  • LACO ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Dobrý deň za mňa 100 %. Bojoval som mesiac z vyrazkou na špičke nosa, nie a nie zahojit. Framikoin atd. nič nepomohlo, ale tento zázrak za 4 dni po probléme! Dakujem.

    07.01.2020
  • Maca ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Manžel mal na nohe vred,ktorý sa mu robí každoročne v lete dlhodobo sa mu to hojí 2mes.často musel dávať kortikoidové maste alebo končil na chirurgii s vyrezaním kedže sa mu to urobil aj toho roku v auguste prepadalo ho zúfalstvo, že čo stým atď..googlila som na nete a našla som actimaris objednala som natierala 2x denne a napodiv vred sa hojil uplne inak ako predtým obelel zacal sa šúpať a pod tým nove tkanivo za 2tyždne krásne vyhojilo…doporučujem velmi nám pomohol beriem i ďaľší do zásoby.

    31.07.2019
  • Janka Recenzie prípravkov ActiMaris

    Dobry den prosim vas mam silnu paradentozu a kojim mozem tento rotok forte plus ten gen na hojenie?

    07.12.2018
    • Martin Polášek Recenzie prípravkov ActiMaris

      Dobrý den, ano můžete ActiMaris roztok forte použít pro ošetření parodontitidy i pokud právě kojíte.

      ActiMaris je 100% přírodní produkt, který neobsahuje žádné přidané chemické látky konzervanty, stabilizátory, barviva, apod.

      Proto je také schálen i pro použití u dětí, kojenců a novorozenců.

      Actimaris nijak neprostupuje do těla, působí pouze lokálně na postižená místa.

      S pozdravem,

      Martin Polášek
      ActiMaris

      28.12.2018
  • Naďa Tomanová ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Dobrý den, v prvé řadě bych vám chtěla velmi poděkovat za produkt ActiMaris gel. Starám se o rok a půl o ležící maminku.Bohužel, i když jsem polohovala, tak se vyskytly proleženiny – na patě a nad kostrčí. Vyzkoušela jsem snad všechny dostupné prostředky z lékárny, zkusila i “babské rady”. Hledala jsem náhodně na internetu a objevila vaše stránky. Produkt jsem vyzkoušela a bylo to něco úžasného.Maminka si nestěžovala na bolest, rána nemokvala a nezapáchala.Asi po 4 nákupu v lékárně, mi bylo řečeno, že gel může napsat i praktický lékař. Ten mi však sdělil, že produkt že gel může napsat, ale nejdřív jej musí schválit revizní lékař příslušné pojišťovny, na základě zprávy provedené léčby od praktického lékaře. Revizní lékař ovšem nemusí tento recept schválit.No prostě mi bylo sděleno, že je to složité a naznačeno, ať si gel radši kupuji v lékárně za plnou cenu. Tak jen jsem vás chtěla upozornit, aby jste u produktu uvedli, že napsání receptu podléhá chválení revizním lékařem příslušné pojišťovny. Zase vítězí byrokracie nad zdravím pacientů.
    Vím, že za to vy nemůžete. Každopádně, i když je cena gelu dost vysoká, účinek je pozitivní a budu kupovat nadále.
    S pozdravem
    Tomanová

    05.12.2017
  • Jana Nováková ActiMaris Forte roztok 300 ml - na hojenie rán a zápalov

    Dobrý den,chci pochválit Vaše léky-ActiMaris. Léčila jsem si bércový vřed u kožního lékař 4 měsíce,stále horší. Pak jsem objevila reklamu na ActiMaris, v lékárně mi ho objednali,výsledek super.Mám trombosu a žilní nedostatečnost,beru léky,po WOBENZYMU je mi špatně. Před 2 měsíci další bércák. Stále čistím roztokem,ten ještě mám. Jdu do lékárny objednat GEL ActiMaris na doléčení-super.

    25.11.2017
  • Iveta Šmídová ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Zakoupila jsem první balení na zkoušku, s tím, že jsem byla napůl ovlivněna fotografiemi úspěšného léčení bércového vředu. Ono to funguje:)) Mazali jsme to tchánovi nějakýma kortikoidníma mastičkama už asi půl roku, a teď je po třech týdnech klid, a doteď s tím mažeme okolí a zbytek bolavých nohou. Moc děkujeme.

    19.11.2017
  • Iveta Šmídová 2x ActiMaris Gél na hojenie rán

    Zakoupila jsem první balení na zkoušku, s tím, že jsem byla napůl ovlivněna fotografiemi úspěšného léčení bércového vředu. Ono to funguje:)) Mazali jsme to tchánovi nějakýma kortikoidníma mastičkama už asi půl roku, a teď je po třech týdnech klid, a doteď s tím mažeme okolí a zbytek bolavých nohou. Moc děkujeme.

    12.11.2017
  • Radek Všetička ActiMaris Forte roztok 300 ml - na hojenie rán a zápalov

    Přípravek ActiMaris forte mi doporučil můj nový zubní lékař, od raného dětství trpím na afty, které jsou velice bolestivé a špatně se hojí. Není místa v ústní dutině včetně i takových míst jako jsou mandle, dásně i jazyk, kde bych je za téměř 40 let neměl, sliznice stěn tváří mám po letech zjizvené, považuji to za utrpení a hodně to ovlivňuje životní komfort i osobní pohodu. Tento bezkonkurenční švýcarský produkt mi neskutečně pomáhá překlenout období, kdy se afty objeví. Po aplikaci dochází rychle k úlevě a hojení trvá maximálně polovinu času, což považuji za veliký zázrak a úspěch.
    Tuto recenzi píši pravdivě, není to falešná reklama ani nejsem agentem žádné společnosti.
    Jsem moc vděčný, že tento přípravek existuje, pokud má někdo podobné problémy, vřele doporučuji, jsem přesvědčený, že mu velice pomůže!!! Objednávám i gel a budu ho kombinovat s roztokem.

    27.04.2017
  • Petra Vlková ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Před měsícem mi vytrhli zub. Na dáseň jsem použila tento gel. Rána se zahojila velmi brzy a čistě, i když zub mi trhali v zánětu. Petra Vlková

    15.01.2017
  • Iva Nováková ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Actimaris gel používám u dcery po operaci, špatně se ji hojí operační rána -hnisá, do druhého dne po podání gelu se operační rána zřetelně zlepšila, kůže v okolí rány již nebyla červená a rána po operaci se začala viditelně hojit. Doporučuji.

    29.11.2016
  • Olga Zezulková ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Mám lichen planus v ústech, nemohla jsem jíst, protože to i krvácelo. Po dvou dnech, kdy jsem 3x denně natírala, tak jsem se po prvé a bez bolesti konečně najedla.

    14.10.2016
  • Iveta Soudna ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Tříletý syn trpí na opary. Na doporučení jsem vyzkoušela Actimaris gel. Velmi mile mě překvapil jeho rychlý účinek. Stačí párkrát namazat a opar se začne zmenšovat. Během 1-2 dnů je pryč. Takže teď mám Actimaris gel neustále v kabelce ;-).

    11.10.2016
  • Kateřina Svobodová ActiMaris Sensitiv roztok 1000 ml - na rýchle hojenie

    Koupily jsme si se sestrou velké balení a gel na problematickou pleť. Pupínky jsme vyřešily a teď používáme roztok jako pleťovou vodu k dočištění. Jsme moc spokojené, protože se naše problémy s pletí velmi zmenšily.Gel se nám osvědčil na drobná poranění a popáleniny.

    26.09.2016
  • Stanislava Zimová ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    použila jsem to u manžela na ošetření hemeroidů. Nic nepomáhalo,měl velké bolesti, které po gelu ustoupily.

    26.07.2016
  • Zuzana Černá Praha 4 ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Kamarádka mi doporučila tento gel, hojí s ním bolístky svých 3 dětí a u sebe afty. Já jsem ho použila na úporné svědění v oblasti konečníku, na které mi nic nepomáhalo. Byla jsem skeptická i k tomuto výrobku, ale zabralo to fakt rychle, druhý den bylo po svědění.

    21.05.2016
  • Jan Brokeš ActiMaris Forte roztok 300 ml - na hojenie rán a zápalov

    Už po prvním dni u syna bylo vidět zmenšení akné. Přes víkend se to na jedné tváři skoro celé zatáhlo a na druhé se snížilo zarudnutí. Je fakt, že si to dával na tvář i několikrát denně, protože v neděli měl akci s kamarády. Zatím jediné, co mu velmi rychle a dobře zabralo na akné.

    01.05.2016
  • Věra Šmejkalová ActiMaris Forte roztok 300 ml - na hojenie rán a zápalov

    Mam to vyzkousene na bercovy vred. 3 roky jsem se s tim trapila a ted to zhojilo asi za 2 mesice. Mam radost, ze jsem to objevila.

    03.02.2016
  • Marie H. ActiMaris Gél 20g - na hojenie rán a zápalov

    Malé balenie pre našu veľkosť rany, naša spotreba je minimálne 1 gél za týždeň a preto je pre nás dosť vysoká aj cena. Gél používam na hojenie otvoreného hrudníka, ktorý liečime už 2 roky. Až tento produkt ranu naozaj hojí. Síce pomaly, ale vzhľadom na veľkosť rany sa asi nie je čomu diviť.

    27.07.0202
0 0 votes
Hodnotenie
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jozo
Jozo
9.12.2020 19:40

Sú vhodné a pomáhajú vaše produkty na lupienku (psoriázu)?

Petra Cieslarová
Petra Cieslarová
18.12.2020 19:15
Reply to  Jozo

Dobrý deň, určite áno, odporúčame aplikovať ActiMaris sensitiv roztok formou obkladov, následne pokožku premazávajte ideálne olivovým olejom v kombinácii s neparfémovaným telovým mliekom zmiešaným v pomere 1 diel oleja a 2 diely mlieka. Prajem pekný deň,
Petra Cieslarová
ActiMaris

Janka
Janka
7.12.2018 13:03

Dobry den prosim vas mam silnu paradentozu a kojim mozem tento rotok forte plus ten gen na hojenie?

Martin Polášek
Martin Polášek
28.12.2018 09:10
Reply to  Janka

Dobrý den, ano můžete ActiMaris roztok forte použít pro ošetření parodontitidy i pokud právě kojíte.

ActiMaris je 100% přírodní produkt, který neobsahuje žádné přidané chemické látky konzervanty, stabilizátory, barviva, apod.

Proto je také schálen i pro použití u dětí, kojenců a novorozenců.

Actimaris nijak neprostupuje do těla, působí pouze lokálně na postižená místa.

S pozdravem,

Martin Polášek
ActiMaris

13 rád a tipov, ako hojiť rany a zápaly.

12 rád a tipov, ako hojiť rany a zápaly.